A webszemuveg.hu hivatalos blog oldala

2018. április 05. 13:27 - Fiffancs

Szexi szeretnél lenni? Akkor figyelj, mutatom 2018 Must Have darabjait!

Végre kisütött a nap! Kapjuk elő a napszemcsiket! Te már beszerezted az idei év ütős modelljeit? Ha még nem, akkor itt egy kis útmutató, nézzük mik lesznek a trendek 2018-ban a divat terén!

 

spring_summer_2018_sunglasses_eyewear_trends_large_cat_eye_sunglasses.jpg

Véget ért az unalmas, egyhangú, szürke tél. Tavasszal hódítanak a vibráló színek, de ugyanakkor a tavaly mindent elsöprő pasztell árnyalatok is megmaradtak. Az idei év színe a lila lett. A levendula és a viola is tarol. Nem kell tartani a lila árnyalataitól, szolid és extra-vagány is lehetsz vele, ha jól variálod. A pasztell levendulához élénk színű rúzs ajánlott, mert egyébként sápítja a bőrt. A viola tónusát rózsaszínnel, vagy akár fehérrel is keverhetjük. Minden csak a párosításon múlik. Legyünk bátrak, és játsszunk a színekkel. A lila egy kis sárgával, és zölddel is remekül összehozható.

levendula.png

Nem kell félni a merész színektől, szinte mindenkinek jól áll, és éveket letagadhatunk a korunkból egy jó kombinációval. A csíkok és a virágminta is nyerő lesz. A hosszanti csíkok vékonyítják az alakot, a virágok üdeséget és kislányos megjelenést sugároznak.

viragok.jpg

Az anyagokat tekintve a selyem és a tüll teret hódít. A selyemből készült ruha elegáns, és nőies, sejtelmes és izgalmas is. Melegebb időben nagyon praktikus ez a hideg anyag. Gyerekkorodban te is álmodoztál arról, hogy balerina vagy? Most megvalósíthatod régi vágyad. Egy feliratos topp, egy tüllszoknya farmerkabáttal kiegészítve, ütős outfit lesz a langyos tavaszi napsütésben.

tull.jpg

tull1.jpg

Most a lazaság menő! Nem csak akkor lehetsz dögös, ha magassarkúban kopogsz végig a macskaköves úton, elérheted ezt a slip-onokkal, és ami most tarol az az edzőcipő. Kb. 20 éve a Spice Girls formációnak köszönhetően berobbant a nagy talpú cipők korszaka, idén ez is visszaköszön, természetesen megújulva.

spice_girls.jpg

Színes-mintás magas talpú cipők sorakoznak a kirakatokban, lehet: fűzős, tépőzáras, belebújós. Szűk farmerral, ceruzaszoknyával, ing-ruhával, fiatalos és energikus látvány leszel benne.

lgl2.jpg

Na, de mi a helyzet a kiegészítőkkel?

Tavaly végigsöpört a nyakpánt hullám, több fajta kreációt láthattunk: bársony, szalag, bőr, csipke, tetkó utánzat szerű minden volt. Idén viszont elrejthetjük a fiókba ezeket a darabokat, mert helyette az óriás fülbevalók menetelnek előre. Karika, vagy logó, fém, vagy műanyag nem számít, a lényeg, hogy nagy legyen.

modest-pompom-earrings-for-girls-4-300x200.jpg

fall_winter_2017_2018_jewelry_accessories_trends_different_earrings.jpg

Az övekből a vastag lesz a divat, ezzel hangsúlyossá válik a derék rész, így egy kis trükkel, hamar elérhetjük a közkedvelt homokóra alakot. Táskákból a kerek és ovális formák jönnek, illetve a régi nagy kedvenc: a hasitasi modernebb kiadásban is befutó lesz.

spring_summer_2018_handbags_trends_saddle_bags.jpg

ovtaska-trend-cosmopolitan4-641x1024.jpg
De, ha igazán trendi szeretnél lenni, akkor napszemüveg nélkül ne lépj ki az utcára!

 fb-1200.jpg

Egyrészt elengedhetetlen az UV sugárzás ellen, másrészt megjelenésed alap kelléke. Rengeteg forma és fazon közül válogathatunk. Érdemes többet is beszerezni, hogy mindig az alkalomhoz megfelelő stílusban tudjunk tündökölni.

Ma nem akarsz semmi flancot, csak egyszerűen vagány és letisztult szeretnél lenni? Akkor neked az örök klasszikus pilóta napszemüveg fazonra van szükséged! Fém, és műanyag kerettel is kapható. Lencse lehet színes, vagy akár átmenetes is. Kapj elő a szekrényből egy magas derekú farmert, tűrd be a pólódat, húzz egy tornacipőt, a válladra dobj egy dzsekit, és jöhet a pilóta napszemcsi.

pilota1.jpg

pilota.jpg
Melyik pasi tudna ellenállni az igéző maszkaszemeknek? Szerintem egyik se. Ez egy igazán nőies darab. Nem kell más, csak egy pepitás blézer, piros rúzs, szoknya és a tűsarkú. Hódításra készen állsz!

macska.jpg

macska1.jpg
Vannak olyan napok, amikor elbújnánk a világ elől, nincs kedvünk kimozdulni és emberek közé menni. Ennek több oka is lehet, például: fáradtság, vagy egy átbulizott éjszaka, vagy akár kisírt, karikás szemek. Nyugi hölgyek, van megoldás! Az óriás keretű napszemüveg, más néven oversize fazon mindentől megvéd, és ultra sikkes. A forma lehet szögletes, vagy kerek, a lényeg, hogy arcunkhoz passzolót válasszunk. A színes műanyag keretek strapabíróak, és feltűnőek. A fémes keretek (arany vagy ezüst) elegánsak.

spring_summer_2018_sunglasses_eyewear_trends_large_cat_eye_sunglasses.jpg

oversize1.jpg
Van olyan akinek el kell mondani mit jelent John Lennon és a hippi korszak által ihletett napszemüveg divat? Nos, nem hiszem! Újra előrukkol a kerek forma! Úgy látszik megunhatatlan ez a fazon. Leginkább az ovális vagy hosszúkás archoz illik. Egyszerű, és stílusos. Fesztiválra tükröződő lencsével nélkülözhetetlen.

kerek1.jpg

kerek2.jpg
Tehát választék van bőven, böngésszetek a www.webszemuveg.hu oldalon, és válogassatok kedvetekre az extra dögös kollekciók között.

Csajok 2018 nem lesz unalmas!
Újuljunk meg és merjünk színesen élni.

fotók: Pinterest

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr1613811814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A webszemuveg.hu hivatalos blog oldala
süti beállítások módosítása